sobota 12. července 2014

6 tipů na horké letní dny :)


Ahoj, zdravím všechny
Mám tu pro vás pár triků na líčení v létě. Aby jste i v horkých letních dnech vypadaly úžasně. Žádná z nás se přece nechce roztíkat, když předtím strávila půl dne líčením :)
image
1. Podkladová báze
Základem je dobrá podkladová báze, která vám make-up udrží na místě až do večera. Na léto jsou lepší báze se silikony. Pleť vyhladí a make-up se na ni dobře „přichytne„.
2. Termální voda ve spreji
Je to super vychytávka, kterou stačí nastříkat na obličej a budete si cítit svěže. Termální vodu seženete od různých značek stačí se jen kouknout na net. Osvěžovač na pleť má myslím i Avon, nestojí moc a je příjemný na obličeji, takže pokud by vás nezaujala žádná termální voda můžete zkusit tuto alternativu.
3. Voděodolné řasenky
V létě je dobré zainvestovat do voděodolné řasenky. Nemusíte řešit, jestli se vám řasenka rozpíjí nebo drolí. Navíc, když si půjdete někam zaplavat budete mít super řasy a ne vypadat jako panda :) Na škoda by nebyla i voděodolná linka.
4. Papírky na pohlcování lesku
Vezmete papírek, přiložíte na místo kde se lesknete a hotovo. Papírek odsaje přebytečný lesk a pak se stačí jen přepudrovat. Do kabelky značka ideál.
5. Vlhčené ubrousky
V pařácích k nezaplacení. Na obličej(když nemáte make-up), na podpaží….Mají prostě multifunkční využití a vždy se hodí je mít po ruce.
6. Oční stíny
Nejlepší volba jsou sypké stíny, dobře na oko přilnout a neslévají se. Pro delší výdrž doporučuji bázi pod oční stíny.
POZOR! nezapomeňte na ochranu pokožky před sluníčkem, takže mazat mazat, mazat :)
Napište mi jaké tipy a triky znáte nebo používáte vy?
Užívejte si slunečných dnů a víkendu.
S pozdravem BM :)

2 komentáře: