úterý 17. července 2012

Tipy na opuchlé a unavené oči


Ahoj všechny zdravím


Dneska tu máme typy na unavené a opuchlé oči. Myslím si, že tohle trápí snad z nás všechny. Teda mě osobně jo. Ráno, když se na sebe podívám do zrcadla vypadám jak medvídek panda. Mám kolem očí kruhy, že by se mě každý lekl. Proto využívám tyhle triky a k tomu mi ještě do pomáhá nějaká ta kosmetika, kterou jsem přidám co nejdříve.
Tyhle typy jsou hlavně takové babičkovské a domácí.
Tak jdeme na to :)



1.Polévková lžíce

Dejte dvě polévkové lžíce přes noc chladit do chladničky. Odpoledne, až přijdete z práce nebo ze školy, budou připravené k použití. Přiložte lžíce na oči a nechte je tam tak dlouho, dokud vás budou chladit. Ze začátku to může být docela nepříjemné, ale pro krásu se musí trpět :).Tímto jednoduchým trikem se očím uleví a viditelně zmizí otoky.
Pozor, nedávejte lžíce pro vyšší účinek do mrazáku
Proto abyste neublížili jemné kůži na očních víčkách.


2.Okurka

Z vychlazené okurky odkrojte 2 větší plátky a přiložte je na víčka. Pohodlně si lehnětě a buďte přibližně 4–5 minut v klidu. Je to velmi příjemné a uklidňující, takže si plátků můžete připravit i víc a několikrát postup zopakovat. Jakmile s okurkovou péčí skončíte, opláchněte si oči studenou vodou.






3.Mléko

Tajná zbraň na opuchlé oči. Ráno, až vstanete, nalijte trochu vychlazeného mléka do misky a namočte v něm kosmetické tampony. Položte je na víčka a nechte působit 5–6 minut. Mléko má přirozený uklidňující účinek a pleť po něm bude hedvábná i po vyčerpávající noci. Nakonec oči i pleť opláchněte vlažnou vodou.


4.Jahody

Využijte sezony, kdy zrají čerstvé jahody, jako oživovače vašich očí. Čisté jahody dejte do lednice a přes noc je vychlaďte. Odpoledne si je přiložte na oční víčka, přidržte je tam a relaxujte, dokud příjemně chladí. Pokud máte hodně oteklá víčka můžete s nimi kroužit kolem očí i na očích.


5.Čajové sáčky

Další možností, jak vyhrát zápas s unavenýma očima, je použít vychlazené čajové sáčky. Uvařte si heřmánkový nebo mátový čaj a vylouhované sáčky dejte přes noc do ledničky. Ráno je přiložte na 5–6 minut na víčka. To bude stačit na to, abyste napravili zarudlé a oteklé oči a osvěžili pokožku. Čaj si můžete vybrat jaký chcete záleží jenom na vás a na to co vám bude vyhovovuje.



6.Spánek
Samozřejmně, že nejdůležitější ze všeho je Spánek!

Tento článek je mix mých zkušeností s troškou pomoci internetu.
Jaké jsou vaše typy?

Žádné komentáře:

Okomentovat